Veselība

Hirudoterapija – ārstēšana ar dēlēm

Dēlēs koncentrētas visas dzīvībai nepieciešamās bioloģiski aktīvās vielas, tāpēc tās var izmantot dažādu slimību ārstēšanai. Pasaulē eksistē aptuveni 400 veidu dēles, taču ārstniecībā izmanto tikai vienu. Medicīniskās dēles audzē speciāli, un tas nozīmē, ka nevar vienkārši doties uz purvu, atrast dēli un mēģināt sevi ar to izārstēt.

Lasīt vairāk ...

Organisma iekšējais bioloģiskais pulkstenis

Kamēr mēs pulkstenī skatāmies, lai saplānotu savus dienas darbus, tikšanās un pasākumus, arī mūsu organismā katrā diennakts stundā no dabas ieprogrammēti konkrēti dzīvības procesi un uzdevumi, kas jāpaveic katram no orgāniem.

Lasīt vairāk ...

Prātu dziedinošā Skaņu terapija

Mūzika spēj dziedināt un veicināt garīgu izaugsmi. Viens no spēcīgākajiem dziedināšanas ar skaņu elementiem ir mantras, kurās iekodēta noteikta informācija. Klausoties mantras vismaz desmit minūtes, enerģētiski atjaunojas un sakārtojas cilvēka prāts, attīrās aura un arī visi neredzamie ķermeņi.

Lasīt vairāk ...

10 mūsdienās populārākās atkarības

Alkoholisms, smēķēšana, narkomānija ir atkarības, kas bēdīgi pazīstamas jau kopš senatnes, taču mūsdienās arvien cilvēku pasaulē cieš no jauniem atkarību veidiem, kuriem ir viena kopīga pazīme – atkarīgie nesaprot un neatzīst, ka viņu kaitīgie ieradumi pārvērtušies apsēstībā.

Lasīt vairāk ...

Ieradums vai atkarība?

Pretstatā psiholoģiskajām kaprīzēm un ieradumiem, atkarība ir viena no lielākajiem cilvēces ienaidniekiem, kas nemanāmi pārņem visu organismu un pakļauj bezierunu kontrolei. Jaunākajos pētījumos atklāts, ka atkarības jau pārņēmušas cilvēkus arī šūnu un gēnu līmenī.

Lasīt vairāk ...

Interesanti

Akupunktūra Senajā Eiropā
Itālijas Alpos atrastajai 5300 gadus senajai vīrieša mūmijai bijis artrīts. Uz mūmijas atrastie tetovējumi sakrīt ar punktiem, kurus akupunktūrā izmanto artrīta ārstēšanai.

Indigo bērni
Uzskata, ka viņu uzdevums ir palīdzēt pārējiem kļūt dabiskākiem un intuitīvākiem.

Aptumsumi
Saules un Mēness aptumsumu laikā nav vēlams plānot operācijas, jo tās lielākoties būs neveiksmīgas.

Padomnieks

Vai zināji?

Ūdensvīra zīmē dzimušo vājākās vietas ir ceļi un kāju ikri, potītes un kāju pirkstu locītavas, sirds un visa nervu sistēma.

Pasmaidi

Vecpuiši ļoti reti saka par sevi patiesību, precējušies – nekad. /S.Batlers