Veselība

Vingrojumu komplekss slaidam viduklim

Trenere Eva Dzelme demonstrē vingrojumu kompleksu, ar kura palīdzību iespējams trenēt ķermeņa korsetes daļu – vēdera, sānu un muguras muskuļus. Regulāri izpildot šos vingrinājumus iespējams arī nostiprināt mugurkaulu, atbrīvoties no tauku šūnām uz vēdera un iegūt slaidu vidukli.

Lasīt vairāk ...

Vingrojumi taisnai stājai un mugurai

Fitnesa treneris Kaspars Ozoliņš stāsta par vingrojumu kompleksu muguras veselības un taisnas stājas veicināšanai. Video materiālā tiek demonstrēti vingrojumi gan muguras lejasdaļai, gan augšdaļai, kā arī dažādi stājas testi.

Lasīt vairāk ...

Čakras un to dziedināšana ar kristāliem

Saskaņā ar indiešu tradīcijām čakra ir enerģijas lauks, un ikvienu cilvēcisku būtni ietekmē tā negatīvo un pozitīvo vibrāciju plūsma. Cilvēkam ir septiņas galvenās čakras, un katra atrodas citā ķermeņa punktā. Ja tavas čakras darbojas pareizi, tu jūties labi un tevī kūsā enerģija. Kad esi noguris, pārlieku emocionāls, radoši iztukšots vai dusmīgs bez iemesla, kādai no tavām čakrām trūkst pozitīvās enerģijas.

Lasīt vairāk ...

Cilvēka neredzamie ķermeņi

Senindiešu ezoteriskā psiholoģija ir viena no zinātnēm, kas cilvēka sarežģīto sastāvu ir izpētījusi un izpratusi daudz smalkāk nekā citas, tāpēc tā līdztekus redzamajam fiziskajam ķermenim izdala vēl trīs neredzamos cilvēka ķermeņus – astrālo, mentālo un ēterisko.

Lasīt vairāk ...

Reiki – ceļš uz gaismu, mīlestību un dvēseles tīrību

Šajā pasaulē mēs esam kā skolnieki skolā. Mūsu mācību priekšmeti ir Mīlestība, Piedošana, Pacietība, Miers un vēl daudzas citas gudras lietas. Mērķis gan viens – Mīlestība, Gaisma, Dvēseles tīrība. Reiki ir viens no ceļiem, kā šīs mācības labāk un ātrāk apgūt, iet raitākā solī, apzināties savu sūtību, izprast sevi, dziedināt savu dzīvi.

Lasīt vairāk ...

Interesanti

Dzimumu statistika
Sākot no 33 gadu vecuma, sieviešu Latvijā ir vairāk nekā vīriešu.

Mūzika nomierina
Vairāk kā 90% cilvēku mūziku klausās, lai izbēgtu no problēmām, kas ir viņus piemeklējusi.

Humora izjūta
Labs un saprotams humors liecina par inteliģenci un godīgumu. Tieši tāpēc sievietēm patīk vīrieši ar labu humora izjūtu.

Padomnieks

Vai zināji?

Ja aizņemas, nauda jāatdod dilstošā mēnesi, turklāt sīkākās naudas zīmēs nekā saņemts.

Pasmaidi

Pats labākais grāmatā ir tas, ka tajā nav reklāmas pauzes.