Raksti

Kur slēpjas laimīgas ģimenes noslēpums?

Laimes un saticības sajūtas uzturēšanai ģimenē ir nepieciešami vairāki obligāti pamatkomponenti – mīļums un maigums attiecībās, kopējas intereses un dzīves vērtības, mīlestība pret bērniem un interese par viņu dzīvi, spēja rūpēties un novērtēt citu rūpes, kā arī daudzi citi.

Lasīt vairāk ...

10 bērnu audzināšanas baušļi

Amerikāņu psiholoģe Laura Markhama savā interneta blogā aprakstījusi desmit galvenos likumus un principus, kurus vecākiem jāievēro, lai spētu veiksmīgi audzināt savas mazās atvases. Šie baušļi ir arī kā labs un lakonisks vecāku galveno pienākumu apkopojums.

Lasīt vairāk ...

Bērna gars pats izvēlas savus vecākus

Kādā jaukā brīdī krustojas triju cilvēku dzīves ceļi: bērna, vīrieša un sievietes, kuriem bez iepriekšējo mūžu mantojuma ir arī šīs fiziskās dzīves pieredze un kuri aizsāk bērna fiziskā ķermeņa veidošanu. Un gaidāmais bērns ir gars, kam ļoti gribas ierasties šajā pasaulē.

Lasīt vairāk ...

Ģimenei jābūt kā cilvēka „miera ostai"

Indiešu gudrais un pasaulslavenais Sai Baba par ģimeni ir teicis: „Sapratne un miermīlība ģimenē ir ļoti nepieciešama, lai būtu normāla ģimenes dzīve”, bet lai sasniegtu mieru un harmoniju ģimenē cilvēkiem ir jāievēro arī garīgas dzīves likumi un jāmāca bērniem cilvēciskas vērtības.

Lasīt vairāk ...

14 izplatītākās sieviešu kļūdas strīdu laikā

Saprotot, kā sievietes pašas visbiežāk rīkojas strīdu laikā, iespējams mazināt negatīvās emocijas un novērst nesaskaņas ģimenē. Sievietes, izlasot visizplatītāko sieviešu kļūdu sarakstu, varēs secināt, ko darot un sakot viņas tikai pasliktina situāciju un veicina konflikta attīstību.

Lasīt vairāk ...

Interesanti

Akupunktūra Senajā Eiropā
Itālijas Alpos atrastajai 5300 gadus senajai vīrieša mūmijai bijis artrīts. Uz mūmijas atrastie tetovējumi sakrīt ar punktiem, kurus akupunktūrā izmanto artrīta ārstēšanai.

Indigo bērni
Uzskata, ka viņu uzdevums ir palīdzēt pārējiem kļūt dabiskākiem un intuitīvākiem.

Aptumsumi
Saules un Mēness aptumsumu laikā nav vēlams plānot operācijas, jo tās lielākoties būs neveiksmīgas.

Padomnieks

Vai zināji?

Jaunā Mēnesī maksimāli jāuzmanās strādājot ar asiem priekšmetiem - nazi, cirvi, lāpstu, kapli.

Pasmaidi

Jo smagāks darbs, jo vieglāk to dabūt. /K.Melihans