Nauda

Rituāls veiksmei ar sveci un ūdeni

Veiksmes rituālos bieži tiek izmantota uguns un ūdens enerģija. Arī šajā senajā, bet vienkāršajā un ļoti iedarbīgajā rituālā veiksmes piesaistīšanai nepieciešams izmantot iedegtu un gaiši spīdošu sveci, kā arī glāzi ar ūdeni.

Lasīt vairāk ...

Naudaskāre piesauc sliktu likteni un ciešanas

Vēlēšanās neizlaist naudu no rokām un skopums attiecībā pret naudu cilvēku dzīvē rada pārmērīgu sasprindzinājumu, laika trūkumu, nogurumu, slimības un vilšanos. Tāpat naudaskāre spēj negatīvi ietekmēt cilvēka dzīves kopējo ritējumu un piesaistīt papildus ciešanas un pārbaudījumus.

Lasīt vairāk ...

Pasūti no Visuma kataloga visu, ko vēlies!

Lielais dzīves Noslēpums ir Pievilkšanās likums. Pievilkšanās likums nosaka, ka līdzīgs piesaista līdzīgu, tātad domājot jūs piesaistāt līdzīgas domas. Domas ir magnētiskas, un katrai no tām ir savs vilnis. Kad domājat, domas tiek raidītas Visumā, kur tās magnētiski pievelk sev līdzīgo. Viss pārraidītais atgriežas pie avota – pie tevis.

Lasīt vairāk ...

Ar vizualizāciju var piesaistīt visu gribēto

Daudzi pasaulē par vizualizācijas metodi un tās neizskaidrojamo spēku pirmo reizi dzirdēja līdz ar austrāliešu autores Rondas Bērnas sarakstītās grāmatas „Noslēpums” jeb „The Secret” iznākšanu. Grāmata mudinājusi daudzus tūkstošus cilvēku izmantot savus iekšējos spēkus, pareizi noformulēt savas vēlmes un sasniegt visu iecerēto.

Lasīt vairāk ...

NLP – iespēja ieprogrammēt sevi uz veiksmi

Neirolingvistiskā programmēšana (NLP) pielīdzina cilvēku superjaudīgam datoram, kurā katrai darbībai ir sava programma. Izprotot, kā šis dators uzbūvēts, kādas programmas lietojam, zinot, ko vēlamies mainīt, kādu rezultātu sasniegt, mēs varam iemācīties izvēlēties un izmantot sev piemērotu pozitīvās domāšanas programmu.

Lasīt vairāk ...

Interesanti

Dzimumu statistika
Sākot no 33 gadu vecuma, sieviešu Latvijā ir vairāk nekā vīriešu.

Mūzika nomierina
Vairāk kā 90% cilvēku mūziku klausās, lai izbēgtu no problēmām, kas ir viņus piemeklējusi.

Humora izjūta
Labs un saprotams humors liecina par inteliģenci un godīgumu. Tieši tāpēc sievietēm patīk vīrieši ar labu humora izjūtu.

Padomnieks

Vai zināji?

Laulībām vislabākais laiks ir augošs Mēness, jo īpaši pirmais ceturksnis.

Pasmaidi

Kas mīl savu suni, tam jāmīl arī viņa blusas. /Bantu dzīves gudrība