Ticība

Kas jāzina par iesvētībām?

Iesvēte ir kristību turpinājums, pieaugšanas ticībā apliecinājums un draudzes piederības izvēle. Pēc septiņu gadu vecuma bērni var uzsākt iesvētes mācības. To var darīt arī pieaugušie. Tāpat arī jāzina, ka iesvētības nav tas pats kas kristības un bērnības svētki.

Lasīt vairāk ...

Ar kristībām sākas cilvēka dievišķā dzīve

Kristība jeb kristības ir visas kristīgās dzīves pamats, piedzimšana dzīvei Svētajā Garā un durvis, caur kurām cilvēks ienāk Baznīcā un nonāk pie citiem sakramentiem. Kristības cilvēku atbrīvo no iedzimtā un visiem personiskajiem grēkiem un dāvā dievišķo dzīvi.

Lasīt vairāk ...

Sievietes septiņas galvenās vajadzības

Ikviens vīrs var kļūt savai sievai neatvairāms, iemācoties apmierināt septiņas viņas galvenās vajadzības – vēlmi pēc garīgā vadītāja, atzinības, mīlestības un romantikas, intīmām sarunām, godīguma, stabilitātes un uzticības ģimenei.

Lasīt vairāk ...

Pilnais karmas trauks

Nekas dzīvē nenotiek tāpat vien. Gan laimīgi, gan traģiski mirkļi, kas mūs piemeklē, ir taisnīguma, cēloņu un seku likuma diktēti. Katra doma, rīcība nāk no pagātnes un ietekmē nākotni. Kad cilvēks sāk apzināties, ka viņa dzīvi vada nemainīgi likumi, bet ar stipru gribu notikumus var mainīt, viņš kļūst sava likteņa pavēlnieks.

Lasīt vairāk ...

Vēdas – senās zināšanu grāmatas

Neskatoties uz senatni, vēdu zināšanas ir dziļi zinātniskas un daudzveidīgas. Tajās ir tik pilnīgs cilvēka organisma, psihes, fizioloģijas, Visuma uzbūves, tikumības un medicīnas likumu apraksts, kādu nesastapt ne vienā citā darbā. Bet visvērtīgākais ir tas, ka Vēdas precīzi atbild uz pašu galveno jautājumu: „Kāda ir cilvēka dzīves jēga?”

Lasīt vairāk ...

Interesanti

Asinsspiediens
Precētām sievietēm asinsspiediens ir augstāks nekā tām, kuras nav laulātas.

Skūpstu diēta
Trīs skūpsti katru dienu gada laikā spēj sadedzināt līdz 1,3kg tauku.

Atkārtota laulība
Ja dzīvē būtu iespējams apprecēties otrreiz, 80% vīriešu apprecētos ar to pašu sievieti, bet tikai 50% sieviešu piekristu salaulāties ar tagadējo vīru.

Padomnieks

Vai zināji?

Lauvas zīmē dzimušo vājākās vietas ir muguras augšdaļa, sirds, aorta, sirds asinsvadu sistēma, mugura, arteriālā asinsrite.

Pasmaidi

Kuri apgalvo, ka nauda smird, tiem nav ne smakas no naudas. /S.Lecs